Derde generatie drukkers

Wat in 1960 begon als artisanale typodrukkerij in de Vlaamse Ardennen, groeide van een eenmanszaak in 3 generaties uit tot het moderne en gespecialiseerde drukkersbedrijf van nu. Ben Arijs leerde de drukkersstiel van zijn vader en zet deze passie verder met hulp van een gemotiveerd team.

Drukkerij met expertise en knowhow

De groep medewerkers van Drukkerij Arijs is zeer divers en rekent op een jarenlange expertise. Die uitgebreide knowhow is het resultaat van enkele fusies:

  • In 2013 nam Arijs enkele machines en goed opgeleide werknemers over van Drukkerij Vuye (Oudenaarde).
  • De overname van drukkerij Scanbo (Temse) volgde in 2017.
  • Door de fusie met drukkerij De Grote Arend (Ronse) haalde Ben Arijs opnieuw een pak ervaring in huis.
  • In 2020 vond drukkerij Van Nieuwenhove (Buggenhout) in Arijs de ideale partner om de krachten te bundelen.
  • Vanaf midden 2023 zijn we verheugd om aan te kondigen dat Drukkerij Arijs en Drukkerij De Vuyst/Punta uit Gavere de krachten bundelen. Samen gaan we een volgende stap zetten in de drukkerijwereld!

Onze creatieve ontwerpers en deskundige medewerkers volgen jaarlijks diverse opleidingen om veilig, efficiënt en professioneel met ons geavanceerd machinepark aan de slag te gaan. Zo realiseert Drukkerij Arijs kwalitatief drukwerk van a tot z.

 

Onze troeven: kwaliteitsdrukwerk voor bedrijven

Drukkerij Arijs heeft alles in huis om je drukwerk helemaal naar jouw wens te realiseren. Van drukwerk voor verengingen tot kwalitatief en gepersonaliseerd drukwerk op maat van ondernemers en bedrijven. Bovendien is Drukkerij Arijs de enige in de Vlaamse Ardennen die diverse vormen van uv-offset drukwerk aanbiedt in een hoogwaardige afwerking.

Waar creativiteit tot leven komt en kwaliteit de norm is

Bekijk onze promotiefilm! We zijn enthousiast om je een korte inkijk te geven in ons aanbod. Bij ons staan kwaliteit, innovatie en onvergetelijke ervaringen centraal. Verken een wereld vol mogelijkheden terwijl we je meenemen op een reis door onze producten en diensten.

We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen en samen geweldige dingen te bereiken.

Onze realisaties

We laten onze klanten graag even gluren bij de buren. Daarom zetten we enkele mooie en originele samenwerkingen in de kijker. Zo zie je meteen dat Drukkerij Arijs het woord bij de daad voegt.

Laat je inspireren

Ben je ook op zoek naar een origineel concept voor je drukwerk? Wil je een originele verpakking vormgeven? Heb je nood aan begeleiding bij het realiseren van je brochure? Drukkerij Arijs staat voor je klaar.

neem contact op

Professioneel drukwerk, met snelle en flexibele service