Onze drukwerkdiensten: van concept tot resultaat

Bij Drukkerij Arijs begeleiden we je volledige drukwerktraject. Van concept en ontwerp tot de uiteindelijke productie, we zorgen voor een naadloze realisatie van jouw ideeën.

Onze experts zorgen voor perfecte ontwerpen en voorbereiding (pre-press), hoogwaardige afdrukken (press), en de finishing touch met opties zoals lamineren, snijden en vouwen (after press). We streven naar indrukwekkend drukwerk dat opvalt.

Pre-press

Onze pre-press afdeling biedt grafisch ontwerp op maat, met aandacht voor huisstijl en drukwerk. We helpen ook bij het ontwerpen en produceren van verpakkingen, met geavanceerde computer-to-plate technologie en platen-service voor professionals.

Meer over prepress

Press

Onze drukkerij beschikt over geavanceerde technologieën, waaronder een 5 kleuren pers met lak, een 4 kleuren pers en een 2 kleurenpers. Hiermee leveren we hoogwaardig drukwerk met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding, waardoor uw projecten opvallen en binnen budget blijven.

Bekijk welke soorten druk wij allemaal aanbieden:

Meer over press

After press

After press zijn alle handelingen die gebeuren aan het drukwerk na het drukken.
Drukkerij Arijs beschikt over een volledig uitgeruste afwerkingsafdeling. Dit betekent dat 90% van al onze producten binnenshuis afgewerkt worden.

De afwerking wordt bij ons aanzien als de kroon op het werk. Daarom zorgen wij ervoor dat uw drukwerk tot in het laatste detail feilloos wordt afgewerkt en netjes wordt verpakt.

Meer over after press

Onze realisaties

We laten onze klanten graag even gluren bij de buren. Daarom zetten we enkele mooie en originele samenwerkingen in de kijker. Zo zie je meteen dat Drukkerij Arijs het woord bij de daad voegt.

Laat je inspireren